La millor opció en depilació làser de Girona

DEPILACIÓ LÀSER PROFESSIONAL
 
La nostra plataforma mèdica de depilació làser consta de tres tecnologies per a l’eliminació permanent del pèl facial i corporal, això ens permet aplicar una o altra depenent de les característiques del pèl, de la pell i de la zona a tractar.

El Làser de Diode és el làser idoni per treballar pèl gruixut i fosc en totes les zones del cos, essent el que ens ofereix millors resultats en menys sessions. La nova generació de Làser de Diode amb tecnologia SHR permet reduir el dolor i ens ofereix més seguretat a l'hora de treballar pells bronzejades i fototips alts.

La Llum Polsada Mèdica permet treballar amb eficàcia el pèl fi i poc pigmentat. Degut al seu ampli espectre de llum, permet captar millor el pèl que conté menys melanina com pot ser el pèl facial o bé el pèl residual ja treballat amb altres tractaments làser. El nostre equip ens garanteix poder tractar del fototip I al VI.

El tractament de depilació està supervisat pel metge especialista, qui determina en funció del tipus de pèl, de pell i zona a tractar quin és el làser més adient, i l'aplicació sempre serà realitzada per personal sanitari específicament qualificat i amb més de 10 anys d'experiència en l'aplicació de làser.

En disposar de diferents sistemes de depilació laser podem garantir el millor resultat en cada moment del tractament tenint en compte els canvis que pateix el pèl durant el procés.

La nova generació de Làser i IPL permet realitzar, amb tota seguretat i eficàcia, tractaments els dotze mesos de l’any, essent un dels grans avenços en depilació làser la possibilitat de depilar pells bronzejades i fototips alts (fins a fototips VI).
 
Depilacio Laser Girona
Rated 4,8/5 based on 167 reviews

Diode SHR També per a fototips alts

El Làser de Diode SHR, a més d'oferir els avantatges d'un làser convencional de Diode, ofereix un nou sistema de treball: el Super Hair Removal (SHR).
L'energia es va alliberant gradualment en diverses passades, la pell s'escalfa progressivament, i això afavoreix que sigui un tractament molt ben tolerat per les pells més sensibles. Permet tractar fototips alts (V i VI), fins i tot pells amb bronzejats recents. Per tant, es poden realitzar tractaments de depilació els dotze mesos de l'any.
El capçal disposa d'un sistema de refredament incorporat a la punta de safir ajudant a millorar la sensació de confort del pacient. Tot això fa que la depilació amb Làser SHR sigui un tractament pràcticament indolor.
Veure vídeo

Diode Eficàcia garantida i provada

Està considerat un dels millors làser mèdics de depilació i la seva eficàcia està garantida i provada.
Per les seves condicions, ens permet ajustar molt els paràmetres de tractament per garantir el millor resultat segons les característiques de la zona a tractar (gruix del pèl, fototip de la pell...) amb la màxima seguretat. D'aquesta manera aconseguim reduir al màxim el nombre de sessions treballant en condicions òptimes.

IPL mèdica Per a pèl fi i poc pigmentat

La depilació amb Llum Polsada Mèdica optimitzada té un sistema de doble filtre que ens garanteix una gran eficàcia en tractaments de pèl fi i poc pigmentat.
L'altra característica d'aquest equip és la seva aplicació en moviment i l'entrega d'influències baixes i acumulatives, la qual cosa ens proporciona una gran seguretat a l'hora d'aplicar l'energia màxima en el sempre difícil pèl facial, sense riscs i aconseguint grans resultats. 
El capçal porta incorporat un sistema de refredament que protegeix l'epidermis contínuament i ens permet treballar sense gel conductor garantint la màxima seguretat a l'hora de treballar.