ELECTROFITNESS

L'eficàcia de 3h de gimnàs amb 20 minuts a la setmana!
entrenar electrofitnessL’Electrofitness és un nou sistema d’entrenament basat en l’electroestimulació muscular (EMS), que exercita el sistema muscular a través d’impulsos elèctrics de baixa intensitat.
És un entrenament molt complet i eficient que es realitza en sessions de només 20 minuts de durada i que equivalen a l’exercici realitzat en 3 hores de gimnàs.
 
A Dermika mantenir-se en forma no és l’únic avantatge que aporta aquest sistema d’entrenament, ja que al nostre centre de medicina estètica aquesta tècnica també està orientada a gaudir d’una bona salut.
 

L’Electrofitness activa el metabolisme, estimula el reg sanguini, reforça la postura, alleugera o elimina dolors, accelera la recuperació després de lesions i actua sobre desequilibris de la musculatura, entre d’altres avantatges.

 
dona electrofitness
A banda del benestar físic, aquest sistema contribueix a sentir un major benestar psicològic: redueix els nivells d’estrès, ajuda a pujar els ànims, millora l’autoestima i l’autopercepció i millora l’energia vital.
Al nostre centre traiem profit dels múltiples beneficis que aporta aquest sistema d’entrenament.
 
A Dermika oferim el servei d’Electrofitness amb la millor tecnologia alemanya i de forma rigorosa, de la mà d’una fisioterapeuta qualificada, amb una àmplia experiència en tractaments corporals, de reeducació postural i, en el cas de les dones, de treball del sòl pelvià. L’especialista adapta la intensitat al pacient depenent de les seves necessitats. Una primera sessió diagnòstica i informativa li permetrà conèixer la història clínica del pacient i avaluar i pautar el tipus d’entrenament.

Oferim diversos tipus de programa: pèrdua de pes, rehabilitació, tonificació, millora de l’estat físic o eliminació del dolor; i, en tractar-se d’un treball intens i profund, només calen d’1 a 2 sessions setmanals, depenent de l’objectiu fixat.
 

Per acabar de tancar aquest cercle de salut i la millora integral del cos, incorporem un coaching nutricional que orienta el pacient cap a una alimentació saludable i energètica.