Venus Legacy

Venus Legacy és una revolució en medicina estètica, ja que combina en un mateix aparell la tecnologia multipolar i els pols magnètics MP2 amb la funció VariPulseTM. Venus Legacy permet modelar el cos, combatre la cel·lulitis i la flacciditat i millorar l’aspecte de la pell.
Disposa també d’un aplicador facial per treballar la fermesa del rostre i atenuar les arrugues i marques d’acne. El tractament amb aquesta tecnologia és indolor i molt efectiu. La radiofreqüència multipolar escalfa de forma homogènia la zona a tractar i estimula l’organisme perquè creï nou col·lagen, mentre que els camps magnètics polsats tenen propietats regeneratives. El sistema Vari-Pulse permet fer un drenatge limfàtic i estimula la circulació. Per últim, la retroalimentació termal en temps permet un contacte constant en el teixit per obtenir millors resultats clínics.  

Veure vídeo

Venus Viva

Venus Viva és una radiofreqüència nano fraccionada de gran eficàcia per tractar arrugues profundes, cicatrius d’acne, estries, textura desigual, irregularitats de pigmentació i porus grans. És segura per a tot tipus de pell i no invasiva. Funciona amb tecnologia de radiofreqüència Nano Fraccional™ (RF) i SmartScan™ que ofereix uns resultats superiors mitjançant l’escalfament selectiu de la pell. Aquesta tecnologia envia energia a través de l’epidermis i la dermis per generar calor i iniciar la remodelació dels teixits reconstruint el col·lagen i estimulant els fibroblastos.
Els resultats són immediats i duradors.

Ones de Xoc Storz Medical

Storz Medical és una empresa suïssa, pionera en la modificació de les ones de xoc per poder utilitzar-les amb finalitats estètiques, especialment per tractar la cel·lulitis i tonificar el cos.
Les ones de xoc són un innovador sistema que modifica les ones físiques perquè es puguin utilitzar com a ones acústiques polsants, també conegudes com a ones de xoc. Aquest tractament utilitza els mecanismes de reparació natural del propi cos per afavorir la tonificació i la nova formació de teixit connectiu per reduir la cel·lulitis i refermar la pell. Els resultats són visibles des de les primeres sessions. 

Ultrasons Narl

NARL  517 és l’únic equip que treballa per eliminar el greix visceral de forma indolora mitjançant la tecnologia d’ultrasons. Elimina la cel·lulitis, el greix subcutani i intraabdominal. El greix visceral és aquell que envolta els òrgans interns i es considera el més perjudicial per a l’organisme ja que està associat a l’aparició i desenvolupament de determinades malalties. La freqüència i intensitat dels ultrasons estimulen les arrels del sistema nerviós simpàtic provocant una difusió de noradrenalina dins del teixit adipós. El tractament es complementa amb la pràctica d’exercici seguida a la sessió per eliminar els àcids grassos lliures resultants i el glicerol. Es pot combinar amb l’electrofitness. Els ultrasons també permeten tractar zones rebels on s’acumula greix com l’abdomen, el rostre, la papada, cara interna dels genolls, glutis, braços... i els resultats són espectaculars. 

Velashape - Syneron Candela

Syneron Candela és una firma internacional líder en el mercat d’equips de medicina estètica, cobrint més de 10 milions de tractaments realitzats amb els seus productes. Velashape és un tractament terapèutic, segur, eficaç i no invasiu que ajuda a reduir la cel·lulitis i la remodelació corporal.
Es tracta d’un sistema únic i d’acció immediata que aplica protocols clínics millorats. A més, no necessita temps de recuperació, permetent seguir amb la vida quotidiana sense interrupcions. L’àmplia experiència de Syneron en la reproducció de dispositius eficaços de remodelació corporal ha contribuït al gran èxit de Velashape, que proporciona resultats consistents que poden ser reproduïts una vegada i una altra. 

Veure vídeo

Icon Palomar

Icon Palomar representa una nova era pel sector del làser i la llum polsada optimitzada. Ha estat creat per Cynosure, fabricant que lidera la indústria de la tecnologia làser mèdic-estètica i la investigació, innovació, seguretat i eficàcia en tractaments segurs per als pacients.
Amb la incorporació a Dermika de la plataforma ICON comptem amb una opció per al tractament de diferents problemes cutanis (acne, cicatrius, estries i rejoveniment).
Millora la textura i flacciditat de les pells envellides i redueix les arrugues fines facials i les taques del sol. També elimina estries i cicatrius disminuint la seva profunditat i amplada gràcies a la formació i reestructuració del col·lagen i millorant la textura de l’àrea tractada. 

Veure vídeo

Soprano - Almalaser

El Làser Soprano és un dels productes d’Alma Laser Médica dissenyat per a la depilació làser permanent, que permet eliminar el pèl en menys sessions que altres aparells similars.
És possible utilitzar-lo en tot tipus de pells (inclús les broncejades), durant tot l’any i sense molèsties pel pacient. A més, destaca per la seva rapidesa en el tractament, sobretot en zones àmplies. Gràcies a la tecnologia IN-Motion ™, el làser Soprano pot treballar fàcilment en zones sensibles que amb altres mètodes pot resultar dolorós. La seva eficàcia està avalada per 7 anys d’èxits clínicament provats, aconseguint resultats immillorables amb un nombre inferior de sessions i una major satisfacció per part dels clients.

Veure vídeo

Accent - Almalaser

El làser Accent d’Alma Laser és una plataforma única en el mercat que es caracteritza per la seva versatilitat, basat en una tecnologia exclusiva de la marca que consisteix en l’emissió d’ones electromagnètiques d’alta potència.
L’aparell està dissenyat per a ser utilitzat en diversos tractaments com la remodelació facial i corporal o bé per a l’eliminació de la sudoració excessiva i la mala olor corporal.
El tractament amb Accent d'Alma Laser és ràpid i menys molest pels pacients que altres degut al major control de la temperatura.

Veure vídeo

LPG

Present en més de 110 països, LPG és una de les marques líders a nivell mundial en el tractament de la cel·lulitis, l’eliminació de greix localitzat i la remodelació corporal.
El tractament utilitza un equip d’alta tecnologia que, mitjançant un sistema d’aspiració amb dos rodets, realitza un massatge profund de la pell i del teixit subcutani.
L’estimulació de la correcta circulació vascular, el sistema de drenatge limfàtic i l’eliminació de toxines redueixen el volum de la zona. La pell recupera la seva elasticitat, suavitat i lluminositat gràcies al seu efecte refermant i remodelador.
El tractament es pot utilitzar en braços, esquena, abdomen, natges, malucs i cuixes i és eficaç tant en homes com en dones. És innocu i indolor i es pot combinar amb altres teràpies com la mesoteràpia. 

Inbody 720

InBody 720 és un equip d’anàlisi i medició present en centres d'alt rendiment esportiu i prestigioses clíniques de medicina estètica. Basat en la millor tecnologia patentada, permet conèixer amb una gran exactitud quina és la composició corporal del pacient: percentatge de massa òssia, massa muscular, greix i aigua, i com es distribueixen en el cos.
Abans de la realització de qualsevol tractament, Dermika fa un anàlisi biomètric al pacient per poder adaptar-se amb exactitud a les seves necessitats.

Veure vídeo