La millor tecnologia per al tractament de la teva pell

LÀSER DERMATOLÒGIC
 
Dermika disposa de la plataforma làser Icon Palomar de la prestigiosa marca Cynosure, que permet realitzar els serveis mèdic-estètics i dermatològics més demandats amb uns resultats immillorables. Aquesta plataforma làser d’última generació incorpora diferents aplicadors per a tractar múltiples patologies:

-       Cicatrius

-       Marques d’acne

-       Estries

-       Rejoveniment facial

-       Lesions vasculars

-       Lesions pigmentades

-       Arrugues

-       Cuperosi

-       Rosàcia

Làser d'Erbi no ablatiu fraccionat 1540 Tecnologia Icon

Emet energia en forma de micro columnes que penetren en la pell fins l’epidermis, iniciant un procés de regeneració natural formant teixit nou i remodelant les fibres de col·lagen i elastina. Els seus efectes són una millora de la textura i la flacciditat de les pells envellides i la reducció de les arrugues i taques facials. La indicació més innovadora d’aquest làser fraccionat és el tractament per eliminar les estries i cicatrius.
El nombre de sessions depèn de l’objectiu del tractament, oscil·lant entre les 4 i les 8 sessions de 30 a 60 minuts cada una. 

Llum Polsada Optimitzada Max G Tecnologia Icon

La Llum Polsada Optimitzada d’alta potència emet l’energia de forma dual, entregant dues longituds d’ona amb el mateix aplicador i en el mateix moment. Aquest detall tècnic ens permet treballar alhora les lesions pigmentades i les vasculars.
A més, la seva aplicació millora la textura de la pell, unificant el to i tancant el porus. Poden tractar-se zones com la cara, el coll, l’escot i les mans.
El seu potent sistema de fred incorporat en el capçal permet un tractament confortable i sense necessitat d’aplicació d’anestèsia tòpica.
Només calen de 2 a 3 sessions de 30 a 60 minuts per acabar amb aquest tipus de lesions i lluir una pell més uniforme, lluminosa i rejovenida.