Nutrició

Pautes d’alimentació saludable A Dermika oferim un servei de nutrició i assessorament dietètic perquè aconsegueixis uns hàbits saludables pel teu cos. Els nostres professionals t’aconsellaran les pautes d’alimentació que necessites per assolir un benestar ple. Per fer-ho, disposem de bioimpedància i test d’intoleràncies per ADN:
 
  • Bioimpedància: ens indica la composició corporal i ens detalla el  nivell de massa magra, massa grassa, aigua i greix visceral que té el nostre cos. Podem orientar les pautes d’alimentació en funció del percentatge de greix corporal i observar la seva evolució gràcies a aquesta tècnica que ens permet quantificar-lo.
 
  • Test d’intoleràncies per ADN: hi ha persones que són sensibles a determinats aliments. Amb aquest test et podrem aconsellar quins aliments hauries de suprimir de la teva dieta o de quins hauries de fer un consum moderat per sentir-te bé.
 
A més d’aconsellar-te unes pautes d’alimentació personalitzades, els professionals de Dermika també faran un seguiment del teu cas i et motivaran perquè aconsegueixis adquirir uns hàbits saludables.
 
El servei de nutrició està indicat per a persones que vulguin perdre pes o persones que vulguin guanyar massa muscular,  però també per a aquelles que pateixin digestions difícils o altres patologies relacionades o derivades de l’alimentació. En aquest cas comptem amb professionals especialitzats en psiconeuroimmunologia (PNIE) per fer un anàlisi més global de les causes.