Nou Dermika Jaume I

Dermika Jaume I compta amb els serveis tradicionals de medicina estètica de Dermika i està especialitzat en diagnòstic de la pell.
Ens plau anunciar-vos que des d’ara Dermika compta amb un nou centre a la ciutat de Girona. Al del carrer Migdia nº 43 s’hi suma el de la Gran Via Jaume I nº35. Aquesta no és l’única nova obertura de Dermika, doncs al costat d’aquest s’hi troba Dermika System (Gran Via Jaume I nº33), un espai de salut on trobar-te com a casa.

Dermika Jaume I compta amb els serveis tradicionals de medicina estètica de Dermika i està especialitzat en diagnòstic de la pell. Un dels serveis destacats del centre és el diagnòstic facial amb la tecnologia Visia, que permet estudiar la pell en profunditat per determinar millor els tractaments que cada persona necessita. És una eina molt valuosa pels tractaments de làser dermatològic i de medicina estètica, ja que permet obtenir informació detallada i fiable tant de l’exterior com de l’interior de la pell. D’aquesta manera podem saber el grau d’envelliment cutani o els danys dels raigs UV, entre altres.

Hem volgut completar aquest innovador sistema de diagnòstic incorporant noves firmes en dermocosmètica que ens permeten complementar amb antioxidants i de manera personalitzada el tractament més adient en cada cas.

      

Comentaris

No s´han trobat comentaris

Escriure un comentari

Nom
Comentari
Un cop enviat el comentari, aquest serà revisat per un administrador
Escribe el código:
Enviar Borrar