Joaquim Lamora, psiconeuroimmunòleg i fisioterapeuta, s’uneix a l’equip de Dermika

A través de la psiconeuroimmunologia es poden tractar patologies com l'ansietat, la fatiga crònica, al·lèrgies, desordres i dolor menstrual, etc.
La gran passió d’en Joaquim Lamora (psiconeuroimmunòleg i fisioterapeuta) és ajudar a les persones amb dolors i malalties cròniques a través d’una medicina integrativa i funcional. A partir d’ara ho farà a Dermika.
 
En què et pot ajudar? 
La psiconeuroimmunologia (PNIE) estudia la interrelació de la psique, el sistema nerviós, el sistema digestiu, el sistema endocrí i el sistema immunitari, amb factors genètics, mediambientals i socials per trobar les causes de determinades patologies i posar-hi solució. Per exemple, et pot ajudar a solucionar:
  • Problemes hormonals (desordres de la menstruació, dolor menstrual, trastorns en hormones tiroidees, etc.)
  • Problemes de pell (èczema o psoriasis).
  • Patologies del sistema immunològic (al·lèrgies, asma, refredats constants i patologies reumàtiques).
  • Patologies del sistema digestiu (restrenyiment, colon irritable, digestions pesades, etc.)
  • Ansietat i depressió
  • Fibromialgia i fatiga crònica
  • Dolors crònics
Com et pot ajudar?
La psiconeuroimmunologia identifica l’origen o orígens que produeixen un dolor o malaltia crònica. Mitjançant l’alimentació i la medicina natural es pot aconseguir solucionar o millorar el problema.  

Un professional format en psiconeuroimmunologia i fisioteràpia
Joaquim Lamora és diplomat en fisioteràpia per la Universitat de Girona i té el postgrau de teràpia regenerativa (psiconeuroimmunologia) i de fisioteràpia esportiva de la mateixa universitat. Màster oficial de nutrició i salut  (UOC)  i màster oficial de fisiologia integrativa (UB). També té estudis de programació neurolingüística (PNL), formació d’hipnosis ericksoniana i formació en interpretació d’analítiques. 


 
      

Comentaris

No s´han trobat comentaris

Escriure un comentari

Nom
Comentari
Un cop enviat el comentari, aquest serà revisat per un administrador
Escribe el código:
Enviar Borrar