Un làser per millorar la teva pell

A Dermika comptem amb la millor tecnologia làser per tractar estries, cicatrius, arrugues, taques i lesions vasculars facials.
El sistema Palomar Icon, de la prestigiosa marca Cynosure, ofereix una alta potencia, sistemes de refredament i calibratge integrats per a tractaments ràpids amb excel·lents resultats. A Dermika l’utilitzem per:
 
  • Rejovenir la pell, reduir arrugues i taques
Amb només una sessió veuràs els resultats. Sense necessitat de cirurgia podem millorar les arrugues del contorn de la boca i del ulls, per exemple, o eliminar les taques marrons que apareixen amb l’exposició al sol.
La tecnologia del làser desencadena un procés de curació natural del cos per crear nou col·lagen saludable. Això et proporcionarà una notable millora del to i la textura de la pell. 
  • Millorar l’aspecte de cicatrius i estries
Si tens una cicatriu a causa d’una caiguda o d’una operació o t’han sortit estries després de l’embaràs o d’una pèrdua brusca de pes, amb el làser dermatològic les podem millorar fins a fer-les gairebé imperceptibles. En el cas de les estries, el làser  les trenca i provoca la producció de nou teixit sota la pell. En el cas de les cicatrius, actua sobre el teixit cicatricial i ajuda a generar nova pell sana. En tots dos casos, aconseguirem que les marques pràcticament no es vegin. 
Palomar Icon és la plataforma de làser i llum polsada més potent del mercat i compta amb els millors mecanismes per al confort del pacient i la protecció de la pell.
Per a més informació truca’ns al 972 20 23 00 o 872 59 59 50.
 
      

Comentaris

No s´han trobat comentaris

Escriure un comentari

Nom
Comentari
Un cop enviat el comentari, aquest serà revisat per un administrador
Escribe el código:
Enviar Borrar