Vine a descobrir el nostre sistema integral per al manteniment del cos i la salut

Electrofitness

Fisioteràpia

Entrenaments Personals

Salut

Nutrició

Podologia

Electrofitness

APRIMA · TONIFICA · ELIMINA LA CEL·LULITIS
REDUEIX EL MAL D'ESQUENA I L'ESTRÉS

Som tot un referent a Girona!!

Amb el nostre mètode d’entrenament exercitem el sistema muscular d’una manera intensa per aconseguir els teus objectius de forma ràpida i segura.

Les sessions només duren 20 minuts però et sorprendran els resultants! Són totalment personalitzades i individuals, dirigides pels nostres entrenadors llicenciats en INEFC.

TONIFICA-DEFINEIX-ELIMINA LA CEL·LULITIS-REDUEIX EL MAL D’ESQUENA I L’ESTRÈS.

Programa de rendiment esportiu

Programa de reducció de pes

Fisioteràpia

Sessions de recuperació de lesions, escola d’esquena,
hipopressius, programes post part...

Treballem amb ones de xoc, diatèrmia i altres equips per aconseguir resultats òptims amb poc temps.

El nostre equip supervisa cada cas de manera integral per oferir-te el tractament més idoni per a tu.

Disposem d’un programa especial per la dona en totes les etapes, especialment la maternitat i la menopausa.


 

Entrenaments personals i activitats dirigides

Disposem d’una sala per activitats dirigides en grups reduïts de 3-5 persones així com de sales individuals per a entrenaments 100% personalitzats. Els nostres entrenadors,llicenciats en INEFC planifiquen les sessions i fan un seguiment personal de cada cas per assolir els objectius de forma eficient.

Reforç de la musculatura, tonificació, reducció de pes, millora del rendiment esportiu.

 

Salut

Psiconeuroimmunologia


La Psiconeuroimmunologia (PNIE) engloba els coneixements de la medicina convencional i la medicina natural, detectant l’origen de les patologies i tractant-ne directament les causes. 

Tractem casos de migranya, al·lèrgies, acne, problemes respiratoris o digestius, contractures musculars, obesitat, ansietat, depressió o insomni entre d’altres, comptant amb professionals de referència en el sector de la medicina integrativa.

L’objectiu és recuperar l’equilibri bioquímic i emocional del pacient d’una manera individualitzada, utilitzant un programa nutricional ajustat a cada malaltia, amb recomanacions d’hàbits de vida saludables i, en alguns casos, suplementant amb productes naturals.

Nutrició

i assessorament dietètic

Un cop realitzat el diagnòstic a partir de l’entrevista amb el pacient, d’una bioimpedància i, si és necessari, d’un test d’intoleràncies per ADN, els nostres professionals t’aconsellen les pautes d’alimentació que el teu cos necessita per assolir un benestar ple i supervisen la dieta perquè adquireixis uns hàbits saludables.

El treball en equip és indispensable si vols perdre pes, i el nutricionista exerceix de nexe d’unió entre els diferents professionals i s’encarrega de fer el seguiment del teu tractament i la teva evolució.

Podologia

i estudi biomecànic

Un estudi dels peus, de la forma de caminar, dels punts de pressió i de la postura ajuda a prevenir lesions i serveix per a l’avaluació pre i post tractament de diverses patologies.

A Dermika oferim un servei d’estudi biomecànic consistent en: exploració en llitera, tests biomecànics en bipedestació, estudi de la petjada plantar estàtica, prova d’estabilitat, estudi de la petjada plantar dinàmica, anàlisi cinemàtica de la marxa/cursa i anàlisi de la postura.