HORARIS
Fit Circuit: Un treball integral de tot el cos per guanyar resistència, massa muscular i tonificar. El Fit Circuit combina diferents exercicis de força, equilibri i cardio per accelerar el metabolisme, cremar calories i definir el cos de forma ràpida.
 
Escola d’Esquena: A través d’exercicis específics es millora l’elasticitat, la flexibilitat i el to muscular per aconseguir mantenir una postura adequada durant el dia a dia. Els músculs ben treballats contribueixen a mantenir l’estructura correcta del cos. D’aquesta manera s’evita el deteriorament de la salut que provoquen les males postures.
 
GAC: Aquests entrenaments treballen tres zones específiques; glutis, abdominals i cames (d’aquí provenen les sigles GAC). Els exercicis estan dissenyats per tonificar i modelar aquestes tres parts del cos, unes de les més sensibles a l’acumulació de greix, la flacciditat i la cel·lulitis.
 
Hipopressius: Amb els abdominals hipopressius es pot reduir el perímetre de la cintura i rebaixar abdomen. Però a banda del benefici estètic també s’aconsegueix un benefici per a la salut ja que ajuden a millorar el sòl pelvià i problemes d’esquena com la lumbàlgia.
 
Manteniment: Les activitats de manteniment es composen d’exercicis de baixa intensitat que ajuden a millorar la flexibilitat i l’elasticitat dels músculs, l’agilitat general i la circulació. Està especialment indicat per a persones grans, persones que s’inicien en la pràctica esportiva i persones que es recuperen d’una lesió.