Blog professional

Informació i articles d’interés del nostre equip mèdic

Aquest mes destaquem
La depressió és una malaltia o un símptoma inflamatori? La idea que la depressió i altres condicions de salut mental són causades per un desequilibri de substàncies químiques (particularment serotonina i noradrenalina) en el cervell està tan profundament arrelada en la nostra societat que sembla gairebé una bo
Llegir més

Regeneració capil·lar amb cèl·lules mare

14.03.2016
Nou servei de medicina regenerativa aplicada a la regeneració capil·lar, que permet recuperar la salut del cabell i frenar-ne la caiguda.
Llegir més

Mesoteràpia i Alidya, la combinació més eficaç contra la cel·lulitis

14.03.2016
Alidya és una substància dissenyada específicament per eliminar i prevenir la cel·lulitis que s'aplica mitjançant mesoteràpia.
Llegir més

Referma les zones més difícils amb radiofreqüència i mesoteràpia

31.03.2016
Amb el temps la pell pot perdre fermesa per molts motius. A Dermika t'oferim una de les tècniques més efectives per tractar la flacciditat; la combinació de radiofreqüència i mesoteràpia.
Llegir més

Elimina la cel·lulitis actuant sobre el sistema limfàtic amb Lymphocell

31.03.2016
Lymphocell és un revolucionari tractament per reduir la cel·lulitis. Actua estimulant i recuperant la funció del sistema limfàtic, eliminant les substàncies acumulades en el teixit greixós sense destruir-lo ni agredir-lo.
Llegir més

Rejoveneix amb Thermage

31.03.2016
Thermage és un tractament per radiofreqüència que permet corregir una gran varietat d'imperfeccions de la pell propies de l'envelliment
Llegir més

EL DR. PERRICONE PARLA DELS SEUS INICIS I LA SEVA TEORIA SOBRE L'ENVELLIMENT I LA BELLESA

26.05.2016
L'autor de la famosa dieta antiage Perricone explica quina és la seva visió
Llegir més
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10