Els millors tractaments per dir adéu a les estries

A Dermika comptem amb les tecnologies més avançades i eficients per reduir les estries
Les estries sempre han estat unes de les marques de la pell més difícils d’eliminar. A Dermika comptem amb les tecnologies més avançades i eficients per reduir-les i obtenir grans resultats. 
Les estries apareixen quan la pell s’estira ràpidament i es produeix un trencament de les fibres de col·lagen i elastina. Quan la pell torna al seu estat natural, per exemple després d’un embaràs o una pèrdua brusca de pes, són especialment visibles aquestes línies blanquinoses o d’un color morat.

Com són els nostres tractaments?

• Venus Concept

A Dermika comptem amb la tecnologia de Venus Legacy i Venus Viva, la primera i única aprovada amb MP2 que combina radiofreqüència multipolar i pols magnètic. Aquesta combinació genera la síntesi i contracció de col·lagen, la proliferació de fibroblastos, la formació de nous vasos sanguinis (angiogènesis) i la degradació del greix (lipòlisis) recuperant la regeneració i fermesa dels teixits, millorant la ruptura de les fibres, a la vegada que redueix la cel·lulitis i elimina el greix de forma localitzada.

El tractament amb Venus Legacy és indolor i consisteix en transmetre l’energia cap a la dermis (on es troba el col·lagen i l’elastina). Això genera un escalfament homogeni i controlat que activa la generació de més col·lagen i elastina per millorar la resistència a la tracció i l’elasticitat de la dermis. La radiofreqüència nano fraccionada de Venus Viva entrega de forma profunda l’energia i permet regenerar l’epidermis, millorant les cicatrius d’acne, les arrugues i el porus dilatats, refermant alhora la pell. Es pot aplicar a qualsevol zona del cos i del rostre.


• Làser Icon Palomar

El làser d’Erbi no ablatiu fraccionat 1540 de la tecnologia Icon Palomar de la prestigiosa marca Cynosure, també permet tractar les estries amb excel·lents resultats. Aquesta tecnologia emet energia en forma de micro columnes que penetren en la pell fins l’epidermis. S’inicia així un procés de regeneració natural amb la creació de nou teixit i remodelant les fibres de col·lagen i elastina. D’aquesta manera, ajudem a que la pell recuperi el seu aspecte habitual. El resultat és una pell més llisa, amb una textura i un color més uniforme.
 
Els resultats són espectaculars.
Si tu també vols dir adéu a les antiestètiques estries, vine a Dermika i t’aconsellarem el tractament més adequat en el teu cas.

 
      

Comentaris

No s´han trobat comentaris

Escriure un comentari

Nom
Comentari
Un cop enviat el comentari, aquest serà revisat per un administrador
Escribe el código:
Enviar Borrar